Over ons

Over Mushroom City

De metropool van de paddenstoel.

Onze producten

Groot en divers aanbod van verse paddenstoelen (inheems en exotisch), witte en zwarte truffels, verse specialiteiten (al dan niet seizoensproducten), en afgeleide producten als oliën en paddenstoelenchips. Mushroom City is exclusief verdeler van de truffelproducten van ‘Tesori del Matese’ uit Italië.

Gegarandeerd vers en verzorgd: wij beschikken over 6 gekoelde bestelwagens, en machines voor schillen, snijden en verpakken. Wij verkopen onze paddenstoelen heel of versneden en panklaar.

Bekijk onze producten

Onze diensten

Restaurants, verswinkels, delicatessen- en speciaalzaken, maar ook particulieren. Onze producten zijn beschikbaar voor afhaling in onze vestiging in Tielt-Winge. Voor professionele klanten leveren wij zelf aan huis (in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel, Waals-Brabant, Namen, Luik).

Op aanvraag van klanten of verenigingen plaatsen we graag een infostand op evenementen of organiseren een echte proeverij. We doen immers niets liever dan onze producten voorstellen en ze beschikbaar stellen voor iedereen.

Wij houden het wereldwijde aanbod goed in de gaten. Zo kunnen we regelmatig originele en verrassende dingen aanbieden aan onze klanten. We krijgen vaak de vraag of we iets nieuws of leuks hebben. Antwoord? Jazeker!

Onze missie

Wij bieden inheemse en exotische paddenstoelen, witte en zwarte truffels, seizoensproducten als asperges, witloof, aardbeien, Stoffels tomaten, olijfolie, en veel meer. Onze kennis van product en producent maakt dat wij u de beste kwaliteit kunnen leveren die wereldwijd beschikbaar is.

Wij geven ook met plezier advies over onze paddenstoelen. Onze medewerkers kennen de enorme diversiteit aan paddenstoelen, van de gewone champignon over oesterzwam en shiitake tot porseleinzwammen.

Daarom kunnen wij u steeds een passende paddenstoel aanraden bij elk menu en op elk bord, met bovendien nog wat tips over al het lekkers dat u ermee kan doen. Want dat is onze missie: onze producten wijder bekend maken en voor iedereen beschikbaar stellen.

Onze troeven

Wij werken met de passie en gedrevenheid van een familiebedrijf om kwaliteit te bieden in producten en service: altijd op zoek naar uitbreiding en vernieuwing van ons assortiment, om onze klanten zo goed en volledig mogelijk van dienst te zijn.

  • Groot en kwaliteitsvol assortiment uit de hele wereld.
  • Uitgebreide ervaring in het vak betekent een uitzonderlijke productkennis en goede contacten met producenten wereldwijd.
  • Voor onze professionele klanten leveren wij ook aan huis.
  • Op aanvraag organiseren we proeverijen of plaatsen een infostand op evenementen.
  • Binnenkort hebben wij ook een webshop!

Bekijk onze producten

Onze geschiedenis

Luc Wolfs startte Mushroom City in 1987. In die tijd was het een louter marktkraamgebeuren, met een erg beperkt aanbod van witte champignons en oesterzwammen.

Soms lieten de bospaddenstoelen op zich wachten of viel de oogst tegen door het weer. Daarom kwamen er al snel producten bij om de kalmere momenten aan te vullen. Het aanbod groeide aan met asperges, witloof, en rood fruit in voorjaar en zomer.

Gaandeweg groeiden productkennis en ervaring, en werd het assortiment verder uitgebreid. Vraag en aanbod vonden elkaar steeds weer met nieuwe paddenstoelensoorten vanuit de hele wereld, truffels, meer vruchten en groenten, andere seizoensproducten, specialiteiten, delicatessen en afgeleide producten zoals truffel- en olijfolie.

Mushroom City blijft het gamma uitbreiden en de service verbeteren. Momenteel omvat het aanbod tientallen soorten paddenstoelen en andere verse producten.

Intussen is een tweede generatie in het familiebedrijf actief: dochter Kim Wolfs en schoonzoon Jan Mercken zetten de opdracht verder om de kwaliteitsvolle producten van Mushroom City wijder bekend te maken en voor iedereen beschikbaar te stellen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x